ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ 7 ΑΠΟ ΤΑ 9 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

kasidiaris-neoktista-aspropyrgou
Η εγκατάλειψη από την πολιτεία και τον δήμαρχο Νίκο Μελετίου,τον οποίο στήριξε η ΝΔ, "σπρώχνει" τους κατοίκους των Νεοκτίστων Ασπροπύργου στην...αγκαλιά της Χρυσής Αυγής!
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ του Συλλόγου Κατοίκων «Φανερωμένη – Δημιουργία» Νεοκτίστων Ασπροπύργου επτά από τα εννιά μέλη που εκλέχθηκαν ανήκουν ιδεολογικά στην Χρυσή Αυγή! Κάποιοι μάλιστα καταγγέλουν στο makeleio.gr πως κύκλοι που λυμαίνονται το περιβάλλον του Δημάρχου Ασπροπύργου απειλούσαν μέχρι και με...απολύσεις 30 δημοτικών υπαλλήλων που κατοικούν στα Νεόκτιστα αν ψήφιζαν Χρυσαυγίτες υποψηφίους...
Τα φαινόμενα βίας και εγκληματικότητας από παραβατικούς τσιγγάνους της περιοχής έχουν καταστήσει εφιάλτη την καθημερινότητα των κατοίκων που νιώθουν ότι κατοικούν σ'ένα κράτος παρανομίας και ασυδοσίας με θεατές την αστυνομία και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Διαβάστε παλαιότερη ανακοίνωση του Συλλόγου για να αντιληφθείτε πως έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους μόνο στην "δράση" της Χρυσής Αυγής:
"Αγαπητοί συμπολίτες,
Ο Σύλλογος Κατοίκων "Φανερωμένη-Δημιουργία" Νεοκτίστων Ασπροπύργου ευχαριστεί τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος "Χρυσή Αυγή" κύριο Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος τίμησε την περιοχή μας με την παρουσία του την Δευτέρα 4/6/2012, προκειμένου να ακούσει από όλους μας, τους κατοίκους των πολύπαθων Νεοκτίστων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και μας ταλαιπωρούν αφάνταστα.

Ωστόσο, θέλουμε να ενημερώσουμε τους πάντες πως τα γραφεία του συλλόγου μας ήταν ουσιαστικά το κοινό σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του κύριου Κασιδιάρη και των κατοίκων της περιοχής. Τσάμπα λοιπόν, μια μερίδα ατόμων βρέθηκε ως συνήθως να χλευάσει τον σύλλογο και να αναφερθεί υποτιμητικά εναντίον του επειδή δήθεν "χρωματίστηκε" κομματικά.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε να γίνει στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή και γιαυτό δεν έγινε και ευρύτερα γνωστή. Όμως εμείς στον σύλλογο, για να έχουμε ήσυχη και την συνεἰδησή μας, μέσα από το παρόν δελτίο τύπου, κάνουμε ένα ευρύτερο κάλεσμα στα Νεόκτιστα σε κάθε πολιτικό κόμμα και σε οποίονδήποτε φορέα ασχολείται με τα κοινά ο οποίος έχει την αγαθή πρόθεση να αφουγκραστεί τα προβλήματά μας.

Όλοι παλεύουμε καθημερινά για να περισώσουμε από τα Νεόκτιστα ότι έχει απομείνει και μπορεί ακόμα να θυμίζει πως είμαστε οργανωμένη κοινωνία και όχι "σκορποχώρι", όπως κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στην περιοχή μας !

Το κάλεσμα είναι γενικό ! Κάθε κάτοικος των Νεοκτίστων έχει θέση και άποψη στον σύλλογο. Αρκεί να είναι τεκμηριωμένη και με επιχειρήματα και όχι διασπορά ψευδολογιών και "λασπης" . Μακριά απο τον σύλλογό μας, κάθε προσπάθεια οικιοποίησης του για προσωπικές σκοπιμότητες ή "βολέματα". Όσοι προσπαθήσουν στο εξής να χρησιμοποιήσουν τον σύλλογο με σκοπό την αυτοπροβολή, να ξέρουν πως δεν έχουν θέση σε αυτόν και στον αγώνα μας ... θα αποβληθούν με  "κοκκινη κάρτα" ! Αυτά που ξέρατε όλοι ανήκουν πλέον στο παρελθόν !
Δεν βγάλαμε ούτε πρόκειται να βγάλουμε ποτέ λαγούς από το καπέλο μας ! Στην περιοχή μας ... άλλοι είναι οι "μαθητευόμενοι μάγοι" που πιστεύουν πως όλα μπορούν να τα καταφέρουν για να κερδίσουν λίγη αναγνωρισιμότητα πουλώντας λίγη παραπάνω αξιοπιστία στον κόσμο !!!
Ο σύλλογός μας παραμένει ανοιχτός και είναι στην διάθεσή σας για να σας διευκολύνει σε όποια θέματα μπορεί να ανταπεξέλθει !


Απ΄το γραφείο τύπου,
Σύλλογος Κατοίκων Φανερωμένη-Δημιουργία" Νεοκτίστων Ασπροπύργου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου